Motor & Meer

Onderhoud, reparatie, restauratie, banden en in/verkoop motoren


Restauratie

Vindt u het ook zo jammer dat er steeds meer oude motoren, youngtimers, en klassiekers (in wording) verloren gaan doordat hun baasje ze afdankt voor een schijntje. Verkocht aan “motorenbouwers in wording” welke doorgaans geen idee hebben waar ze aan beginnen. Uw oude motor belandt vervolgens half gesloopt in een hoekje. Na een poos gaat ie zwaar gehavend mee naar zijn laatste rustplaats…..de oud ijzerhandelaar. Ook b.v. úw oude Shadow, Magna, Vulcan of FZR verdient een tweede kans om weer te mogen schitteren. Nadat er massaal afstand van is gedaan, worden ze zeldzaam. Zeker in originele staat….dus stijgt de waarde. Gun uw trouwe tweewieler welke voor heerlijke kilometers en herinneringen heeft gezorgd een mooie oude dag.

Het hoeft niet altijd duur te zijn uw oude motor in (nagenoeg) oude glorie te (laten) herstellen. Beschouw de gemaakte kosten als investering en herleef goede oude tijden met uw “nieuwe” oude motor. Deze zal bovendien, mits in goede staat, alleen maar in waarde toenemen.

Vooraf bespreken we samen wat er voor nodig is om de motor in oude glorie te herstellen. Natuurlijk is het aan u of u enkel een technisch goede en betrouwbare motor wenst of dat ook het cosmetisch werk gedaan wordt. Indien gewenst kan ik het herstelwerk ook gefaseerd uitvoeren……klant is koning.


Ook voor volledige restauratie projecten kunt u terecht bij Motor & Meer. Vraag naar de mogelijkheden. Copyright © 2019 Motor & Meer

 
E-mailen
Bellen